Inoderma Skin Care

Farmacija u službi nege I zdravlja kože

O Nama

Inoderma je farmaceutska kompanija specijalizovana za razvoj formulacija, proizvodnju, marketing i distribuciju dermokozmetičkih proizvoda.

Razvoj novih dermokozmetičkih proizvoda se vrši prema recepturama vlasnice i direktorke kompanije Inoderma, Mr ph. Zdenke Vuković, specijaliste farmacije. Sve formulacije proizvoda su usklađene sa domaćom regulativom u oblasti kozmetike - Pravilnik o kozmetičkim proizvodima i sa smernicama evropske regulative - Cosmetic Regulation (EC) No 1223/2009.

Proizvodnja dermokozmetičkih proizvoda se odvija u skladu sa smernicama dobre proizvođačke prakse - GMP u sopstvenom proizvodnom pogonu u Beogradu.

Kvalitet poslovanja kompanije Inoderma i kvalitet izvođenja proizvodnog procesa su verifikovani sertifikatima za implementirane standarde ISO 9001:2015 i ISO 22716:2007.

Portfolio proizvoda čine: Fitocea krema za regeneraciju kože, Fitomel 7 gel za smirivanje svraba i crvenila kože, Fitomel 7 junior gel za bebe i decu, Bronholah mast za olakšanje disanja i smirenje kašlja, Bronholah junior mast za bebe i decu, Topiderm linija za suvu i osetljivu kožu, sklonu ekcemu i atopijskom dermatitisu - Topiderm ulje za tuširanje, Topiderm hidrofilni losion iTopiderm junior hidrofilni losion, Enzypeel serum gel za čišćenje lica, Botofill krema i serum gel za ublažavanje bora,