Inoderma Skin Care

Farmacija u službi nege I zdravlja kože

TOPIDERM ULJE ZA TUŠIRANJE

Ulje za tuširanje bez boja, mirisa, konzervansa i sulfata,za suvu kožu sklonu ekcemu i atopijskom dermatitisu

TOPIDERM ULJE ZA TUŠIRANJE
  • Suva koža
  • Ekcem
  • Atopijski dermatitis
  • Iritacije na koži

Topiderm ulje za tuširanje je namenjeno pranju i čišćenju suve i osetljive kože, sklone ekcemu i atopijskom dermatitisu. Ne sadrši konzervanse, boje, mirise i sulfate (SLS, SLES) - potencijalne iritanse.

Dermatološki vodič za atopijski ekcem osobama sa ekcemom u toku kupanja preporučuje što kraći kontakt sa vodom, kod beba na primer kratkotrajno kupanje od samo 5 minuta i upotrebu ulja za kupanje i tuširanje u toku poslednjih 2 minuta kupanja da bi se izbegla epidermalna dehidratacija.
Ulja se preporučuju umesto standardnih kupki i sapuna. Topiderm ulje za tuširanje sadrži kombinaciju ulja sa blagotvornim svojstvima na kožu - avokado ulje, glicin soja ulje i ulje koštica kajsije. Ova ulja sadrže visok procenata lipida koji obnavljaju i regenerišu suvu, oštećenu i iritiranu kožu.
Kupi proizvod

Način primene: Odrasli, bebe i deca  - Istuširati telo toplom vodom, a potom nanaeti ulje na nakvašenu kožu i lagano utrlajti. Isprati kožu toplom vodom i osušiti tapkanjem peškirom bez trljanja.

Pakovanje: Boca sa pumpicom, 250ml

Sastav: Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil

Proizvođač: Inoderma, Dunavska 85, Beograd

Ulje koštica kajsije
Ima antioksidantna svojstva - štiti kožu od slobodnih radikala i anti-inflamatorna svojstva - smirue upale na koži. Čini kožu glatkom i mekom.
Avokado ulje
Ubrzava re-epitelizaciju oštećene kože.
Podstiče sintezu kolagena.
Smiruje upale na koži.
Ulje sojinih klica
Smiruje svrab na koži izazvan suvoćom kože.